Unanime Zundert

Tickets Winterconcert 2024

Dit jaar geeft Unanime een uniek Winterconcert. Het belooft heel bijzonder te worden, alleen al door de fantastische ruimte waar we gaan optreden. De Annakapel in de Molenstraat (no. 13) te Zundert is al jaren een toplocatie. We zijn dan ook erg trots dat wij daar mogen gaan zingen. De concerten vinden plaats op zaterdagavond […]

Dit jaar geeft Unanime een uniek Winterconcert. Het belooft heel bijzonder te worden, alleen al door de fantastische ruimte waar we gaan optreden. De Annakapel in de Molenstraat (no. 13) te Zundert is al jaren een toplocatie. We zijn dan ook erg trots dat wij daar mogen gaan zingen.

De concerten vinden plaats op zaterdagavond 14 december 2024 (20:00, Annakapel open om 19:30) en zondagmiddag 15 december 2024 (14:00, Annakapel open om 13:30). Het wordt een avond- of middagvullend programma samen met “onze” band, Vincent Vergouwen en onder leiding van onze dirigente Maartje Knoop. We zingen een prachtige mix van wereldse muziek en kerstliederen. Er is horeca aanwezig, waar u (met munten) de drankjes kunt betalen.

Dus dat wordt echt samen genieten.

U kunt uw tickets hier bestellen:

Opmerking: mocht u het ticket/de tickets niet ontvangen in uw email inbox, kijk dan in de spam folder.