Unanime Zundert

Vriend van Unanime

Welkom bij de Vrienden van Unanime Draag je ons koor een warm hart toe en zou je ook wel “Vriend van Unanime” willen zijn? Wij zouden dat heel fijn vinden! Voor 15 euro per jaar ben je onze Vriend. Wat krijg je hiervoor: Regelmatig zal er speciaal voor de  “vrienden van Unanime” een mini-concert plaats […]

Welkom bij de Vrienden van Unanime

Draag je ons koor een warm hart toe en zou je ook wel “Vriend van Unanime” willen zijn? Wij zouden dat heel fijn vinden! Voor 15 euro per jaar ben je onze Vriend.

Wat krijg je hiervoor:

  • Regelmatig zal er speciaal voor de  “vrienden van Unanime” een mini-concert plaats vinden.  Wij volgen hierin de richtlijnen en veiligheidsmaatregelen die het RIVM voorschrijft.
  • Bij grote concerten zal er een korting op het entreekaartje gegeven worden.
  • Tevens ben je, indien gewenst, verzekerd van een gereserveerde plaats.
  • Je ontvangt een uitnodiging per mail als we een concert geven.
  • We houden je op de hoogte van onze activiteiten.

Wil je “Vriend van Unanime” worden, dan verzoeken we je om dit aan ons door te geven, via onderstaande algemene aanmeldbrief , of via een mail naar info@unanime.nl Je kunt in die mail je adresgegevens doorgeven + vermelding Vriend.

Na ontvangst van de betaling op bankrekening nr. IBAN NL28 RABO 0160545900  o.v.v. Vriend van Unanime en je voor- en achternaam zullen we je een bevestiging sturen.

Klik op deze link:  Algemene aanmeldbrief Vrienden van Unanime

In het kader van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) worden de persoonsgegevens voor geen ander doel gebruikt dan voor het project ‘Vrienden van Unanime’.   Gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Het privacy register wordt hierin nageleefd en het beheer is in handen van het bestuur van zangvereniging Unanime